Apparaat tegen koortslip “Herpotherm”

Herpotherm, om je koortslip tegen te gaan

Koortslip behandelen met HerpothermHerpotherm (voorheen verkocht onder de naam hotkiss) kan een uitkomst zijn voor mensen die regelmatig last hebben van een koortslip.
Dit apparaatje schaf je eenmalig aan en vervolgens kun je het voortaan altijd blijven gebruiken.
Doordat de Herpotherm het formaat heeft van een lipstick kun je hem altijd bij je dragen en kun je hem gebruiken zodra je een koortslip op voelt komen door een tintelend of brandend gevoel.

Hoe werkt de Herpotherm?

Wanneer je een koortslip op voelt komen hou je simpelweg het apparaatje tegen de plek waar de koortslip op komt. Vervolgens druk je op het knopje en wordt het apparaatje binnen enkele seconden verwarmt tot een temperatuur van ca. 50 graden Celsius. Door deze hitte zal het virus zich niet verder ontwikkelen waardoor je de koortslip voorkomt. Wanneer je een pieptoon hoort is de behandeling klaar. Eenvoudig toch?
Een mooi bijkomend voordeel van de Herpotherm is dat het de kans op terugkeer van de koortslip verkleint.

let op: Omdat het apparaatje in aanraking komt met het virus is het verstandig om deze te ontsmetten na gebruik (bijvoorbeeld met wat alcohol), daarnaast wordt het ook afgeraden om vanwege de besmetting het apparaat te delen met anderen.

De Herpotherm werkt op een batterij, met een batterij kun je ongeveer 300 behandelingen uitvoeren.